13 Ağustos 2010 Cuma

          Eveeeeettttt ,uzun bir aradan sonra bir şeyler yazmam gerekiyor artık.Daha doğrusu kendimi biraz da mecbur hissediyorum. Çünkü başlarken kendime söz vermiştim bu işin peşini bırakmayacağım,blokuma iyi bakacağım diye. Ara verince kendimi suçlu hissettim. Veeeeee artık kurtarmalıyım kendimi bu duygudan.Tatildeyim evet ama bu da bahane olmamalı.Evet EGE' nin hala bakir kalmış köşelerinden Gümüldür de sakin bir dinlenmece.Bahçeden çıkıp denize bile girmek istemiyor insan burada.... GEROKVAN'IN FELSEFE BAHÇESİ.....(www.Sevcan pansiyon. com) Bol sohbet,bol muhabbet en önemlisi özgürlük.Tabii akşamları sahilde, kum da hafif alkol ve hafif şekerleme,muhteşem oluyor.Haaa tabii böyle sakinlikten biraz sıkılırsan çare çoookkk.Müzikli barlar, eğlence yerleri hemen yakınlarda.Yani burada benim istediğim her şey var.
          Sevgili Nedret hanm'ın yaptığı nazarlıklardan bende yaptım.Onunki kadar güzel olmadı ama hoş oldu.   Ne alakası vardı şimdi dediğinizi duyar gibiyim.Evet alakalı çünkü bu güzel nazarlığı arkadaşım Necat'a(sevcan pansiyon un işletmecisi) hediye ettim.O da salonun baş köşesine astı.
           Buradan sevgili nedret hanıma bu güzel tasarım için teşekkür ediyorum. Eğer  daha güzellerini görmek isterseniz  ZARİFCE den takip edebilirsiniz.